Thule dakdragers

 | 

Glad dak


Of u vaste montagepunten, dakrails, geïntegreerde dakrailing of een normaal dak hebt, Thule heeft er de passende dakdragers voor. Al de genoemde prijzen zijn incl. een basis stangenset en een benodigde kitset voor uw auto. U hoeft alleen maar het merk, type, uitvoering en bouwjaar van uw auto aan ons door te geven en wij adviseren u welke dakdragerset u nodig hebt. Wij hebben dakdragers voor een groot aantal auto's op voorraad. In de meeste gevallen kunt u deze direct meenemen.

Thule dakdragers voor auto's met een glad dak bestaan uit 3 onderdelen: een universele voetenset, een stangenset met stangen van de juiste lengte die is afgestemd op de breedte van de auto en een autospecifieke kitset. Het voordeel van dit systeem is dat Thule dakdragers aan te passen zijn aan een nieuwe auto. Hierbij blijft een groot gedeelte van uw investering behouden.

Elke dakdragerset wordt door ons gratis en vakkundig gemonteerd op de auto. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u een passende dakdragerset aangeschaft hebt.Dakdragerset Thule Rapid System 754

Dakdragerset Thule Rapid System 754
Voor auto's met een glad dak

Dakdragers Thule Rapid System 754. Compleet met een set zwarte stangen en een autospecifieke kitset.


Euro 189.95


Voorraad: Informeer naar de actuele voorraadDakdragerset Thule Rapid System 754 met WingBar

Dakdragerset Thule Rapid System 754 met WingBar
Voor auto's met een glad dak

Dakdragers Thule Rapid System 754. Compleet met een set WingBars en een autospecifieke kitset.


Euro 239.95


Voorraad: Informeer naar de actuele voorraad