Hapro dakkoffers

De dakkoffers van Hapro munten uit in kwaliteit. Alle aandacht is besteed aan vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. Oog voor het detail en de toepassing van de meest geavanceerde moderne materialen maken een Hapro dakkoffer tot een waardevolle investering in reiscomfort. Zorgeloos veilig reizen, met prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage, jaar in jaar uit.

Bij HBdakdragers.nl zijn de Hapro Traxer 4.6, Hapro Traxer 5.6, Hapro Traxer 6.6, de Hapro Traxer 8.6 en de vertrouwde Hapro Roady 350 en Roady 450 uit voorraad leverbaar. Ook de voordelige Hapro Rider 4.4, Hapro Rider 5.4 en de Hapro Rider 6.4 zijn uit voorraad leverbaar. Het meest ruime model, de Hapro Cruiser 10.8 met een inhoud van 600 ltr. is op voorraad in 2 gangbare kleuren. De overige modellen kunnen we binnen enkele dagen leveren.

Twijfelt u of de dakkoffer op uw auto past? Kom bij ons langs voor een proefplaatsing op uw auto! Al onze dakkoffers en skiboxen worden door ons gratis en vakkundig gemonteerd op uw dakdragers.