Hapro dakkoffers

Hapro dakkoffers zijn al jaren lang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse wegen. Dat is ook wel logisch, want deze worden in Nederland gefabriceerd. Hapro is een betrouwbaar merk van VDL.

Ruim assortiment
De huidige Hapro Traxer, Cruiser, Zenith en Trivor dakkoffers zijn allemaal voorzien van een gemakkelijk montagesysteem en kunnen aan beide zijden worden geopend voor gemakkelijk monteren, beladen en uitladen. Deze hebben een royaal laadvermogen van 75 kg. Dat is voldoende voor de zwaarste tent.

Gemakkelijke sluiting
Het deksel van de Hapro Trivor dakkoffers wordt eenvoudig ontgrendeld door een ergonomische handgreep. Stevig dichtdrukken van het deksel is voldoende om de dakkoffer weer te sluiten.

Grote voorraad
Bij HBdakdragers.nl zijn de Hapro Traxer 4.6, Hapro Traxer 5.6, Hapro Traxer 6.6, de Hapro Traxer 8.6 en de vertrouwde Hapro Roady 350 uit voorraad leverbaar. Ook de premium modellen Hapro Triver 440, Trivor 560 en Trivor 640 zijn uit voorraad leverbaar. De meeste modellen zijn op voorraad in meerdere gangbare kleuren. De overige modellen kunnen we binnen op bestelling leveren.

Gratis proefplaatsing
Twijfelt u of de dakkoffer op uw auto past? Kom bij ons langs voor een proefplaatsing op uw auto!

Vakkundige montage
Al onze dakkoffers en skiboxen worden door ons gratis en vakkundig gemonteerd op uw dakdragers.
Hapro dakkoffer en skibox inruilen!

Uw oude dakkoffer is geld waard!

Ruil nu uw oude dakkoffer of skibox in en ontvang direct korting op de aanschafprijs van een nieuwe Hapro dakkoffer.

HBdakdragers.nl heeft constant een grote vraag naar gebruikte dakkoffers. Om aan deze vraag te voldoen starten wij een Hapro inruilactie. Heeft u nog een ongebruikte skibox of dakkoffer die nog in prima staat is? Of bent u toe aan een nieuwe, grotere of juist kleinere dakkoffer? Ruil dan uw huidige dakkoffer in en laat deze bij HBdakdragers.nl taxeren en ontvang direct korting op de aanschafprijs van een nieuwe Hapro dakkoffer.

Hoe kunt u meedoen aan de Hapro dakkoffer en skibox inruilweken?
- Kom naar HBdakdragers.nl en laat uw dakkoffer door ons taxeren.
- De dakkoffer of skibox die wordt ingeruild moet nog veilig te gebruiken zijn, voorzien van minimaal 1 sleutel en het complete bevestigingssysteem.
- Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en geldt niet in combinatie met andere acties.

Reageer snel en kom vrijblijvend langs voor een gratis taxatie van uw huidige dakkoffer of skibox.