Hapro Softbox

Nooit meer spullen thuislaten

De Hapro Softbox is makkelijk op te bergen voor diegene die niet genoeg ruimte hebben voor een 'traditionele' Hapro  dakkoffer. Bij de keuze van de constructie en de materialen is veel aandacht besteed aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze lichtgewicht dakkoffer is direct klaar voor de reis en kan veilig gemonteerd worden zonder gereedschap. In tegenstelling tot andere flexibele dakkoffers is het rijden zonder bagage met de Softbox wél mogelijk.  Are you ready to expand your life?

Het hele gezin blij

U hoeft niets meer thuis te laten.

De Hapro Softbox is de ideale flexibele dakkoffer voor het hele gezin. Met zoveel extra ruimte kan iedereen meenemen wat hij wil. Inpakken is voortaan gewoon leuk om te doen. Met de Hapro Softbox hoeft u geen concessies meer te doen aan comfort of aan de hoeveelheid bagage. Dat betekent een aangename reis en een fijn verblijf voor het hele gezin!

Altijd veilig op weg

In tegenstelling tot andere flexibele dakkoffers is het rijden zonder bagage met de Softbox wel mogelijk!

Geslaagd voor alle tests

Als het op veiligheid aankomt, neemt Hapro geen enkel risico. De Hapro Softbox is getest onder de zwaarste omstandigheden, veel zwaarder dan u op de weg zult tegenkomen. De Softbox heeft alle TÜV-tests, citycrash-tests, stabiliteitstests en tril-, water- en windtunneltests glansrijk doorstaan.

2 jaar garantie

Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen. U krijgt bovendien twee jaar garantie en kunt in die periode rekenen op volledige service. Niet dat u die nodig zult hebben...


Specificaties
Hapro Softbox


L x B x H
110 x 85 x 42 cm
Volume Softbox
375 L
Volume Softbox opbergtas
80 L
Max. belading  
50 Kg
Opening
Links en rechts
Spanbanden
2
Bevestigingsysteem
L-bracket
Materiaal
Weerbestendig textiel
Metalen verstevigingsprofielen
Garantie
2 jaar