Hapro Trivor

OMDAT U GROOT DENKT.
Trivor, het is tijd voor avontuur.

De Hapro Trivor is dé ultieme outdoor dakkoffer. Een avontuurlijke reisgenoot voor wie geen berg te hoog is, geen dal te diep. Het design is sportief, eigentijds en biedt optimaal gebruiksgemak – onder alle omstandigheden. Skivakantie, fietstocht, survivalweekend? Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering. De buitensporter pakt moeiteloos in en uit met deze riante en eenvoudig te bedienen dakkoffer. De Trivor is uw stijlvolle, extra kofferbak – op het dak. Are you ready to expand your life?


IK VOEL EEN KLIK...
... en het komt van twee kanten.

De Trivor is Hapro’s volgende stap in ergonomisch design en gebruiksgemak. De innovatieve, centrale ‘autohandgrepen’ aan weerszijden bieden opening assist: het deksel van de dakkoffer wordt een paar centimeter gelift bij het ontsluiten. Bij het dichtdoen klapt de handgreep automatisch in en hoort u een klik als de dakkoffer veilig is afgesloten. Sleutels? Die hebt u voor het openen en sluiten niet nodig. Tenzij u de Trivor echt wilt vergrendelen om ongewenste bezoekers buiten te houden. In- en uitladen van uw bagage was nog nooit zo gemakkelijk.


SPORTIEF UITERLIJK.
Strak - en toch een maatje meer.

De Hapro Trivor combineert robuuste looks met een zee van ruimte. Strakke lijnen geven de dakkoffer een sportieve uitstraling, zonder dat er is ingeleverd op het opzienbarende laadvermogen. Bereid u voor op steelse blikken. OP EN TOP VEILIG. De Hapro Trivor is meer dan een knappe verschijning. Veiligheid staat altijd voorop. De Trivor is dan ook onderworpen aan een reeks tests onder de meest extreme omstandigheden. Citycrashtests, stabiliteitstests, tril-, water- en windtunneltests: niets is aan het toeval overgelaten. Over de volledige lengte van de bodem lopen twee metalen profielen die zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit. De Hapro Trivor is voor alle tests met vlag en wimpel geslaagd en is TÜV-gecertificeerd.

Materiaal en kleur:
Het sterke en slagvaste ABS/PMMA-kunststofmateriaal van de Hapro Trivor is uitermate UV-bestendig. Daarmee is de kleurechtheid van uw dakkoffer gegarandeerd.

Versteviging in de bodem:
Over de volledige lengte van de bodem lopen twee metalen profielen die zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Bevestigen:
Het gepatenteerde Premium-Fit systeem zorgt voor een snelle, veilige en eenvoudig montage van de dakkoffer.

Openen:
Het in- en uitladen van de Trivor is eenvoudig dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Het deksel gaat gemakkelijk open en blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in- of uitlaadt. Als u de dakkoffer dichtdoet, trekken de klapveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe voor een perfecte afsluiting.

De Trivor kan aan beide zijden worden geopend. Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in- en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer.

Innovatief vergrendelingssysteem:
Bij het sluiten van het deksel klapt de handgreep automatisch in en hoort u een klik. Daarmee is de dakkoffer 100 procent veilig afgesloten. Deksel naar beneden. Klik. Klaar!

Sleutelvrij gebruiksgemak:
Met het innovatieve vergrendelingssysteem sluit u de koffer veilig en zeker af. Zonder dat u een sleutel nodig hebt. Deze gebruikt u alleen als u de dakkoffer echt op slot wilt doen.

Ergonomische handgreep:
Het openen en sluiten van de Trivor gaat moeiteloos. De ergonomische handgreep zorgt voor een opvallend soepele bediening. Zo heeft u bij het openen van de dakkoffer altijd een hand vrij.

Opening assist:
De handgreep brengt een mechaniek (opening assist) in werking waarmee het deksel een paar centimeter gelift wordt. Het openen van de dakkoffer is nu een fluitje van een cent.


U KUNT INPAKKEN.
...alsof u met twee auto's weggaat.

EEN EXTRA KOFFERBAK – OP HET DAK.
Sportief en strak aan de buitenkant, maar een balzaal aan de binnenzijde. De Hapro Trivor is een opmerkelijk hoge dakkoffer maar behoudt dankzij het slim doordachte ontwerp een slank uiterlijk. U kunt, afhankelijk van het model, tot 640 liter bagage kwijt met een maximumgewicht van 75 kilo. Kortom: u hebt er een kofferbak bij. Het maakt de Trivor uitermate geschikt voor outdoorvakanties waarvoor u veel uitrusting nodig hebt. De verzonken bodem geeft minder luchtweerstand en zorgt dat dakkoffer en auto perfect op elkaar aansluiten.


MONTAGE IN EEN HANDOMDRAAI.
Het unieke bevestigingssysteem van de Trivor.

Het gepatenteerde Premium-Fit systeem bestaat uit één, compleet, geheel. Geen gedoe met losse beugels en andere accessoires. Premium-Fit zorgt voor een snelle, simpele en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer. Met een eenvoudige draai aan de knop bedient u de beugels die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers. Een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Dankzij de beperkte hoogte van het Premium-Fit systeem houdt u bovendien ruimte over voor uw bagage.


VEILIG EN BETROUWBAAR.
Altijd grip op de zaak.

De Hapro Trivor wordt aan de dakdragers bevestigd met vier Premium-Fits die onafhankelijk van elkaar kunnen worden verschoven. Elke Premium-Fit centreert zich automatisch op de dakdrager. Zodoende past het systeem perfect op elk soort dakdrager met een maximumbreedte van 95 mm. De klemmen zijn bedekt met een synthetisch materiaal dat voor extra grip zorgt en de dakdragers beschermt. Het Premium-Fit systeem is uiteraard grondig getest. De dakkoffers zijn gecertificeerd volgens de strikte ISO 11154- en TÜV-veiligheidsvoorschriften.


VIJF JAAR GARANTIE.
Niet dat u die nodig zult hebben...

Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen. U krijgt bovendien vijf jaar garantie en kunt in die periode rekenen op volledige service.


SPECIFICATIES.
Alle ins en outs.

De Hapro Trivor is geschikt voor alle gangbare dakdragers. Voor de bevestiging op aluminium dakdragers is ook een T-slot adapter verkrijgbaar.

Specificaties
Trivor 440
Trivor 560
Trivor 640
L x B x H buiten
192x82x45 cm
216x90x46 cm
221x94x47cm
L x B x H binnen
184x77x44 cm
208x85x45 cm
213x89x46 cm
Inhoud
440 L
560 L
640 L
Leeggewicht  
20 Kg
23,5 Kg
25 Kg
Max. belading
75 Kg
75 Kg
75 Kg
Opening
links en rechts
links en rechts
links en rechts
Centrale vergrendeling
Spanbanden
3
3
3
Bevestigingssysteem
Premium-Fit
Premium-Fit
Premium-Fit
Geschikt voor ski's en accessoires
± 6 paar
± 7-8 paar
± 9-10 paar
Materiaal
ABS/PMMA
ABS/PMMA
ABS/PMMA
Metalen verstevigingsprofielen (2)
Garantie
5 jaar
5 jaar
5 jaar