Hapro Cruiser

HAPRO CRUISER. Voor als elke andere Hapro dakkoffer geen ruimte genoeg biedt!

De Hapro Cruiser is een robuuste, uitermate ruime dakkoffer met een stijlvolle belijning. Dankzij een overweldigende laadruimte van maar liefst 600 liter hoeft niemand meer iets thuis te laten. De Cruiser combineert het beste op het gebied van veiligheid en functionaliteit en is de ideale oplossing als u op zoek bent naar gebruiksgemak en veel extra bagageruimte. Dit model is beschikbaar in één type: de 10.8, die verkrijgbaar is in de moderne kleuren Brillliant Black en Anthracite. Are you ready to expand your life?

BEVESTIGEN

Het monteren van de dakkoffer op de dakdragers van de auto is zó gebeurd dankzij het gepatenteerde Premium-Fit snelbevestigingssysteem. Het bestaat uit één compleet geheel, waardoor je geen gedoe hebt met losse beugels en andere accessoires. Met een eenvoudige draai aan de knop bedien je de klemmen die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers.
Handig is de ‘vast is vast’ beveiliging: zodra het punt is bereikt waarbij de klauwen stevig genoeg zijn aangedraaid en de dakdragers ferm zijn omsloten, maakt het snelbevestigingssysteem een ratelend geluid. Door de zekerknop in te drukken weet je zeker dat je veilig op weg kunt. Het systeem past perfect op elk soort dakdrager met een maximumbreedte van 95 mm.


MATERIAAL & KLEUR

De sterke en slagvaste ABS/ASA en ABS/PMMA-kunststofmaterialen van de Hapro Cruiser zijn uitermate UV-bestendig. Daarmee is de kleurechtheid van uw dakkoffer gegarandeerd.


OPENEN & VERGRENDELEN

Openen
Het in- en uitladen van de Cruiser is eenvoudig dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Het deksel gaat gemakkelijk open en blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in- of uitlaadt. Als u de dakkoffer dichtdoet, trekken de klapveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe voor een perfecte afsluiting. Alle uitvoeringen van de Zenith kunnen aan beide kanten worden geopend voor optimaal gemak tijdens het monteren en beladen van de dakkoffer.
Vergrendelen
Het centrale driepuntsvergrendelingssysteem sluit de koffer stevig en volledig af op drie plaatsen. U vergrendelt de Cruiser met één simpele beweging. Als extra veiligheidsmaatregel kan de sleutel alleen worden verwijderd als de dakkoffer correct is afgesloten.


VERSTEVIGING IN BODEM

Over de volledige lengte van de bodem lopen twee metalen profielen die zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Specificaties
Cruiser 10.8
Cruiser 10.8

Antracite
Brilliant Black
L x B x H buiten
221x89x42cm
221x89x42cm
L x B x H binnen
226x94x43 cm
226x94x43 cm
Inhoud
600 L
600 L
Leeggewicht  
23 Kg
23 Kg
Max. belading
75 Kg
75 Kg
Opening
links en rechts
Links en rechts
Centrale vergrendeling
Spanbanden
3
3
Bevestigingssysteem
Premium-Fit
Premium-Fit
Geschikt voor ski's en accessoires
± 9-10 paar
± 9-10 paar
Materiaal
ABS/PMMA
ABS/ASA
Metalen verstevigingsprofielen (2)
Garantie
5 jaar
5 jaar