Geïntegreerde dakrailing

Of u vaste montagepunten, dakrails, geïntegreerde dakrailing of een normaal dak hebt, Thule heeft er de passende dakdragers voor. Al de genoemde prijzen zijn incl. een basis stangenset en een benodigde kitset voor uw auto. U hoeft alleen maar het merk, type, uitvoering en bouwjaar van uw auto aan ons door te geven en wij adviseren u welke dakdragerset u nodig hebt. Wij hebben dakdragers voor een groot aantal auto's op voorraad. In de meeste gevallen kunt u deze direct meenemen.

Thule dakdragers voor auto's met geïntegreerde dakrailing bestaan uit 3 onderdelen: een universele voetenset, een stangenset met stangen van de juiste lengte die is afgestemd op de breedte van de auto en een autospecifieke kitset. De autospecifieke kitset waarborgt een optimale passing op uw auto. Het voordeel van dit systeem is ook dat Thule dakdragers aan te passen zijn aan een nieuwe auto. Hierbij blijft een groot gedeelte van uw investering behouden.

Elke dakdragerset wordt door ons gratis en vakkundig gemonteerd op de auto. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u een passende dakdragerset aangeschaft hebt.