Open dakrailing

Of u vaste montagepunten, dakrails, geïntegreerde dakrailing of een normaal dak hebt, Thule heeft er de passende dakdragers voor. Al de genoemde prijzen zijn incl. een basis stangenset en een benodigde kitset voor uw auto. U hoeft alleen maar het merk, type, uitvoering en bouwjaar van uw auto aan ons door te geven en wij adviseren u welke dakdragerset u nodig hebt. Wij hebben dakdragers voor een groot aantal auto's op voorraad. In de meeste gevallen kunt u deze direct meenemen.

Dakdragers voor auto's met een open dakrailing zijn over het algemeen universeel. Deze passen op meerdere auto's. Thule dakdragers voor auto's met een open dakrailing kunnen voorzien worden met stangen van verschillende lengten. Door dit systeem kunt u altijd een passende lengte stang kiezen.

Veel moderne auto's hebben een speciale dakrailing, die sterk lijkt op een geïntegreerde dakrailing. Deze dakrailingen hebben als kenmerk dat er heel weiinig ruimte is tussen de onderkant van de dakrailing en het dak. Speciaal hiervoor heeft Thule een nieuwe voetenset ontwikkeld met een dunne bek. Deze kan naar keuze uitgevoerd worden met een stalen stangenset of de Thule Wingbar Evo in aluminium of zwart. Ook past de Thule Wingbar Edge op deze dakrailing.

Elke dakdragerset wordt door ons gratis en vakkundig gemonteerd op de auto. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u een passende dakdragerset aangeschaft hebt.