Hapro Nordic

Hapro's nieuwe Nordic: een uitblinker

De Hapro Nordic biedt extra ruimte in een stijlvol en elegant ontwerp. Smal en slank aan de buitenkant, maar groot en ruimtelijk vanbinnen. De combinatie van kwaliteit en gebruiksgemak met een slim aerodynamisch ontwerp maakt het compleet. Of je nu een weekendje weg gaat of op vakantie, de Nordic is een waardevolle investering in reiscomfort. Dit model leent zich tevens uitstekend voor wintersportvakanties; er passen gemakkelijk 8 tot 9 paar ski’s in met een lengte van max. 2.20m. De Hapro Nordic is verkrijgbaar in één type en kleur: de 10.8 Brilliant Black. Are you ready to expand your life?

AERODYNAMISCH DESIGN

De vlakke en aerodynamische vorm van de Nordic is ontworpen om door de wind te snijden, waardoor windgeruis duidelijk wordt verminderd.


BEVESTIGEN

Het monteren van de dakkoffer op de dakdragers van de auto is zó gebeurd dankzij het gepatenteerde Premium-Fit snelbevestigingssysteem. Het bestaat uit één compleet geheel, waardoor je geen gedoe hebt met losse beugels en andere accessoires. Met een eenvoudige draai aan de knop bedien je de klemmen die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers.
Handig is de ‘vast is vast’ beveiliging: zodra het punt is bereikt waarbij de klauwen stevig genoeg zijn aangedraaid en de dakdragers ferm zijn omsloten, maakt het snelbevestigingssysteem een ratelend geluid. Door de zekerknop in te drukken weet je zeker dat je veilig op weg kunt. Het systeem past perfect op elk soort dakdrager met een maximumbreedte van 95 mm.


MATERIAAL & KLEUR

Het sterke en slagvaste ABS/PMMA-kunststofmateriaal van de Hapro Nordic is uitermate UV-bestendig. Daarmee is de kleurechtheid van uw dakkoffer gegarandeerd.


OPENEN & VERGRENDELEN

Openen
Het in- en uitladen van de Nordic is eenvoudig dankzij de dubbele functie van de dynamische knikveren. Het deksel gaat gemakkelijk open en blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in- of uitlaadt. Als u de dakkoffer dichtdoet, trekken de klapveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe voor een perfecte afsluiting. Alle uitvoeringen van de Zenith kunnen aan beide kanten worden geopend voor optimaal gemak tijdens het monteren en beladen van de dakkoffer.
Vergrendelen
Het centrale driepuntsvergrendelingssysteem sluit de koffer stevig en volledig af op drie plaatsen. U vergrendelt de Nordic met één simpele beweging. Als extra veiligheidsmaatregel kan de sleutel alleen worden verwijderd als de dakkoffer correct is afgesloten.


VERSTEVIGING IN BODEM

Over de volledige lengte van de bodem lopen twee metalen profielen die zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Specificaties
Nordic 10.8


L x W x H buiten
221x89x31cm
L x W x H binnen
226x94x32cm
Inhoud
460 L
Leeggewicht  
22,5 Kg
Max. belading
75 Kg
Opening
links en rechts
Centrale vergrendeling
Spanbanden
3
Bevestigingssysteem
Premium-Fit
Geschikt voor ski's en accessoires
± 8-9 paar
Materiaal
ABS/PMMA
Metalen verstevigingsprofielen (2)
Garantie
5 jaar