Verhuur dakdragers

Het huren van dakdragers is voordeliger dan u denkt. Gratis professionele montage voor alle auto's, zoals glad dak, dakrailing, fixpoint, geïntegreerde dakrailing, T-profiel, etc.

Waarom dakdragers?

Om op de auto een dakkoffer, skibox of bagagebox, skidragers of fietsdragers te kunnen monteren, moet de auto voorzien worden van dakdragers. Deze  

Bij de keuze van de transportoplossing dient u altijd uit te gaan van de allesdrager. En als u zekerheid wilt, kijk dan of er Thule opstaat. Thule is wereldwijd de toonaangevende producent van allesdragers voor auto's. Een betere oplossing is er niet. Nadat de allesdrager is gemonteerd, hoeft u alleen nog maar de accessoires toe te voegen die u nodig hebt om uw bagage veilig en goed beschermd te vervoeren.

Soorten dakdragers

Elk autodak is weer anders. Daarom bestaan er eigenlijk geen 'universele' dakdragers. Gelukkig houdt bijna elke autofabrikant bij het ontwerp van de auto rekening met de mogelijkheid om dakdragers te monteren. De meest bekende mogelijkheid zijn de dakrails die in de lengterichting van de auto van voor naar achter lopen. Hierop kunnen direct 'universele' dakdragers gemonteeerd worden. Ook fixpoints (vaak onder een klepje of schuifje verborgen), flushrails of geïntegreerde dakrailing, T-track bevestingen komen voor. Daarnaast zijn er auto's waar deze montagesystemen niet zichtbaar zijn. Bij deze auto's spreken we van een 'normaal dak'. Hiervoor heeft Thule dakdragers ontwikkeld, waarbij er dakdragervoeten met rubbers op het dak komen en waarbij er speciale gecoate beugels tussen de deuren en de dakrand geklemd worden.

Om u een handje te helpen bij het selecteren van de juiste allesdrager voor uw auto, heeft Thule een beperkt aantal basissystemen ontwikkeld. Met behulp van een specifiek op de auto toegesneden adapter-set kunnen ze aan alle automodellen worden aangepast. Zodra er een nieuw model op de markt wordt gebracht, ontwikkelt Thule een nieuwe set voor dat model.

Wilt u weten welke Thule dakdrager op úw auto past? Kijk dan in de Dakdragers - Koopgids van Thule. Daarin staan altijd de nieuwste toepassingen vermeld.

Verhuurprijzen dakkoffer (incl. montage en B.T.W.)

Wij werken met vaste prijzen voor vaste huurperioden. Deze lopen steeds vanaf donderdag t/m maandag. Het is ook mogelijk om van maandag t/m donderdag te huren. De huurprijzen hiervoor zijn hetzelfde. Ook kunt u van maandag t/m maandag of van donderdag t/m donderdag huren. Deze prijzen en ook prijzen voor langere perioden mailen wij graag aan u door.

Prijsvoorbeeld ophalen op donderdag en terugbrengen op maandag. De prijs voor een weekeinde geldt van donderdag tot uiterlijk dinsdag.

Vakantieperiode:
Weekeinde
1 week
2 weken
3 wekenDakdragers prijscode A
31,75
39,50
53,50
60,25

Dakdragers prijscode B
35,75
44,50
60,25
68,00

Dakdragers prijscode C
39,75
49,50
67,00
75,50


Hieronder staan de meest gebruikelijke soorten allesdragersvoeten.

Wij verhuren ook dakkoffers en skiboxen. De informatie voor het huren van een dakkoffer kunt u hier vinden. Klik hier voor een overzicht van onze verhuur skiboxen.