Over HBdakdragers.nl

HBdakdragers.nl verhuurt al sinds 2005 dakdragers voor méér dan 1500 verschillende automodellen. Ook verhuren we dakkoffers, skiboxen, skihouders, sneeuwkettingen en fietsendragers. Keuze uit méér dan 10 modellen dakkoffers en skiboxen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en verhuur van dakdragers voor Volkswagen, Audi, Opel, Seat, Volvo, Renault, Peugeot, Ford en BMW, maar ook voor veel andere merken hebben wij oplossingen. Wij werken uitsluitend met de topmerken Thule en Hapro.

Het assortiment dakdragers neemt flink toe. Voor veel nieuwe modellen hebben wij inmiddels dakdragers in de verhuur. Klik hier voor het totale overzicht.

Neem je ski's mee op wintersport

De tijd rond de wintersport is altijd weer hét moment dat veel mensen ons weten te vinden. Onze overdekte montageplaats, waarvan we ook het komende seizoen weer gebruik kunnen maken. hebben we de afgelopen maanden verbeterd door o.a. het aanbrengen van goede verlichting en nieuwe bestrating zodat we voor het komende seizoen weer helemaal gesteld staan.


Ga veilig op wintersport met sneeuwkettingen

Vanaf nu kunt u op één adres uw dakdragers, skibox en sneeuwkettingen bestellen voor de wintersport. De keuze voor Thule sneeuwkettingen past in onze visie om alleen het beste materiaal te verhuren. Ons assortiment bestaat uit de robuste en betrouwbare sneeuwketting Thule CB-12 voor personenauto's, de confortabelste en eenvoudigste te monteren Thule XG-12 Pro voor cross-overs en SUV's, de zware Thule XB-16 voor bedrijfsvoertuigen, motorhomes en off-road rijden en de meest gebruiksvriendelijke externe sneeuwketting Thule K-summit voor cross-overs en SUV's. Ook de nieuwe Thule CK-7 sneeuwketting hebben we in ons assortiment opgenomen.

Informeer naar de beschikbaarheid voor uw bandenmaat.

Extra ruimte in de zomervakantie

Of het nu om een korte meivakantie gaat of voor de zomervakantie: het is altijd handig als u over extra ruimte beschikt. Als u graag uw eigen fietsen wilt meenemen kunt u bij ons fietsedragers huren voor op de trekhaak of op dak als u niet over een trekhaak beschikt. Zeker in het hoogseizoen is het verstandig om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.


Prijzen voor verhuur

Wij rekenen nog steeds veel lagere prijzen dan full-time verhuurbedrijven en zijn tot wel 30% goedkoper. Dit kunnen wij doen, omdat wij beperkte openingstijden hebben en vanuit huis werken. Hierdoor hoeven wij geen hoge kosten voor huisvesting, salarissen e.d. in de verhuurprijzen door te berekenen.
Ook hanteren wij geen dagprijzen, maar hebben wij voor vaste huurperioden gekozen. Deze lopen over het algemeen van donderdag t/m maandag. Dit is voor u veel gemakkelijker en meestal bent u hierdoor veel voordeliger uit.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van Thule dakdragers voor de merken Volkswagen, Audi, Opel, Seat, Volvo, Renault, Peugeot, Ford en BMW. Maar ook voor verschillende modellen van andere merken hebben wij passende dakdragers.

Op deze website hebben we ons gehele verhuurassortiment opgenomen. In de toekomst willen we u in de gelegenheid stellen om via deze website eenvoudig dakdragers en skiboxen te bestellen.


Route naar HBdakdragers.nl

HBdakdragers.nl  is gemakkelijk bereikbaar. Hardinxveld-Giessendam ligt aan de A15, tussen Dordrecht en Gorinchem, slechts 1 min. van afrit 25 Sliedrecht Oost / Hardinxveld-Giessendam West.

Veel mensen hebben ons al weten te vinden met behulp van een routeplanner. De meeste routeplanners echter laten u stoppen bij Rijwielhandel A. de Bruin. U moet echter vanaf de afrit van de snelweg gezien nog 200 meter verder rijden. Daar vindt u ons aan de linkerkant van de dijk. Onderaan de dijk is er gelegenheid om uw auto te parkeren. Klik hier voor een routebeschrijving.