Thule dakkoffer specialist Hardinxveld-Giessendam

HBdakdragers.nl is dé Thule dakkofferspecialist in de regio Alblasserwaard.

Met een grote voorraad Thule dakkoffers en skiboxen in Hardinxveld-Giessendam is de keuze gemakkelijk én dichtbij gemaakt. HBdakdragers.nl is een Thule winkel met als specialisme verkoop, verhuur en inruil van Thule dakdragers, dakkoffers, skiboxen, fietsendragers, skihouders, sneeuwkettingen, skidragers en accessoires.

Woont u in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Papendrecht, Werkendam, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Giessenburg, Sleeuwijk, Bleskensgraaf, Nieuw-Lekkerland, Wijngaarden, Oud-Alblas, Arkel en omstreken en bent u op zoek naar Thule dakdragers? Aan de Buitendams 458 in Hardinxveld-Giessendam is HBdakdragers.nl gevestigd. Kom gerust vrijblijvend langs voor een goed advies. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

HBdakdragers.nl is een Thule specialist waar uw aankopen, zoals een Thule dakkoffer of skibox, dakdragers of fietsendragers vakkundig in onze overdekte montagelocatie op uw auto gemonteerd worden. Binnenkort kunt u via de Thule Webshop uw aankopen bestellen. Daarbij kunt u een keuze maken tussen verzenden of afhalen. Kortom: HBdakdragers, officieel Thule dealer, een partner met verstand van zaken.

HBdakdragers.nl is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Vlak aan de A15, 3 minuten van de afrit, tussen Dordrecht en Gorinchem. Hardinxveld-Giessendam ligt in de provincie Zuid-Holland.