Thule dakkoffers

Elke Thule dakkoffer is gebouwd om levenslang mee te gaan, ontworpen om in het oog te springen en zit vol met slimme en tijdsbesparende mogelijkheden. En omdat Thule veiligheidsstandaarden hanteert die de internationale eisen ver overstijgen, kunt u met een gerust hart op stap gaan.

Twijfelt u of de dakkoffer op uw auto past? Kom bij ons langs voor een proefplaatsing op uw auto! Al onze dakkoffers en skiboxen worden door ons gratis en vakkundig gemonteerd op uw dakdragers.
Thule dakkoffer en skibox inruilen!

Uw oude dakkoffer is geld waard!

Ruil nu uw oude dakkoffer of skibox in en ontvang direct korting op de aanschafprijs van een nieuwe Thule dakkoffer.

HBdakdragers.nl heeft constant een grote vraag naar gebruikte dakkoffers. Om aan deze vraag te voldoen starten wij een Thule inruilactie. Heeft u nog een ongebruikte skibox of dakkoffer die nog in prima staat is? Of bent u toe aan een nieuwe, grotere of juist kleinere dakkoffer? Ruil dan uw huidige dakkoffer in en laat deze bij HBdakdragers.nl taxeren en ontvang direct korting op de aanschafprijs van een nieuwe Thule dakkoffer.

Hoe kunt u meedoen aan de Thule dakkoffer en skibox inruilweken?
- Kom naar HBdakdragers.nl en laat uw dakkoffer door ons taxeren.
- De dakkoffer of skibox die wordt ingeruild moet nog veilig te gebruiken zijn, voorzien van minimaal 1 sleutel en het complete bevestigingssysteem.
- Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en geldt niet in combinatie met andere acties.

Reageer snel en kom vrijblijvend langs voor een gratis taxatie van uw huidige dakkoffer of skibox.